A közkedvelt Lázár Chef, a tarhosi Libás Tanya helyszínein vidám és laza hangulatban készítse el a libás különlegességeket.
MI VOLT A CÉL?
A libás ételek népszerűsítése, hiszen a Hungarikumnak számító libamáj mellett a liba húsa is igazán rendkívüli, nem csak Márton napkor, hanem egész évben.
MI VOLT AZ ÜZENET?
A tradicionális ételeket, hogyan lehet különböző főzési technikák segítségével újragondolni.
MILYEN FOLYAMATOKAT VÉGEZTÜNK?
ELŐKÉSZÍTÉS
A tarhosi Libás Tanya tökéletes és autentikus helyszín volt, így ennek megfelelően készültünk a set design-nal, valamint a világítás és kamera technikánkkal.
GYÁRTÁS
Profi séfünknek köszönhetően vidám hangulatban teltek a forgatási napok, és a közös munka eredményeként olyan felvételek készültek, amelyek a social platformokon túl, akár TV-ben is megállják a helyüket.
UTÓMUNKA
A nyersanyagok leválogatását, fényelését, hangosítását, feliratozását saját magunk végeztük.